Yritys

WinhaICT on vuonna 2014 perustettu tietoteknisten laitteiden huoltoon, korjaukseen ja käytön tukeen erikoistunut yritys. Olemme pieni mutta tehokas yritys, joten meillä on mahdollisuus tarjota palvelumme joustavasti, nopeasti ja ilman turhaa byrokratiaa.

Meiltä saat henkilökohtaista ja juuri sinun tarpeidesi mukaan räätälöityä palvelua ilman viikkojen jonotusta. Kun tuot tietokoneesi huollettavaksi tai korjattavaksi meille, kerromme sinulle selkokielellä, mikä tietokoneessa on vikana ja mitä vian korjaamiseksi tulisi tehdä. Et koskaan maksa turhasta. Huollon jälkeen saat myös selvät ohjeet, miten välttää saman ongelman toistuminen tulevaisuudessa.

6kk takuu

Ylpeytemme on työn laatu. Annamme työllemme 6 kk toimivuustakuun. Takuu kattaa kaiken laitekorjaus- ja asennustyön sekä varaosien sopivuuden, mutta ei ohjelmisto- tai käyttövirheitä.

Välitämme asiakastyytyväisyydestä
Tärkeä tavoitteemme on pitää asiakkaamme tyytyväisinä, ja siksi pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme mm. kouluttautumalla jatkuvasti. Tämä takaa työn laadun ja sen, että pysymme mukana teknologian kehityksessä.

Tavoitteitamme ovat:

  • 100 % asiakastyytyväisyys
  • Nopea ja laadukas palvelu
  • Toimitusvarmuus
  • Kilpailukykyinen hinta